Hvis man har mennesker i sit liv, som lige er blevet forældre for første gang, er gaverne en kærkommen hjælp. For som førstegangsforældre er, ting der skal købes, et uoverskueligt bjerg at bestige. Der er formentlig mange ting, de aldrig har hørt om.

 

Og her kan du som nærværende træde til som en klippefast støtte. Det er lige meget. om du selv har et helt kuld af unger, eller bare har sat dig lidt ind i, hvad man mangler i den nye forældrerolle. Det hele kan hjælpe.

 

Fodtøjet

Fodtøj er noget forældre altid kan bruge. Sokker i så små størrelser forsvinder hurtigt, så her er et stort lager ikke noget at kimse ad.

 

Du kan også være på forkant og købe, noget de færreste forældre tænker ind i indkøbslisten: en prewalker sko. Prewalker skoen er ikke til nyfødte børn, men skal tages i brug, når barnet begynder at kunne stå på sine egne ben ved at støtte sig op ad forskellige ting.

 

Det er en uundværlig del af det tidlige barneliv, og giver barnet et godt fundament, der senere skal blive til de første, sikre skridt.

 

En fri aften

En fri aften indebærer ikke bare, at du passer børn, selvom det også er en del af gaven. Gaven indebærer en middag til de nye forældre på en god restaurant, så de kan komme ud af huset og få lov til at føle sig som mennesker igen.

 

De gode råd

Ingen forældre vil have, at deres nærmeste leger bagsædechauffører, men et godt råd på det rigtige tidspunkt er guld værd. Lav derfor en lille guidebog, hvori du samler dine bedste råd og erfaringer til livet som forældre. På den måde kan forældrene selv slå op, når de føler sig rådvilde og modtagelige overfor lidt vise ord.