Hvad giver man kvinden, der har så godt styr på stilen, at man mistænker sig selv for at gøre det værre ved at give en gave? Gaver til stilsikre kvinder er meget svære, for her er kun det bedste godt nok.

 

Man kunne selvfølgelig altid give et gavekort eller kontanter, men få ting er mere sjæleløst.

 

Heldigvis er du ikke alene med bekymringen, og jeg har derfor her samlet 3 gaver i vidt forskellige prislag, så du forhåbentligt også kan finde din næste gave her.

 

Den billige

Den billige gave spænder i pris alt efter kvalitet. Her er tale om nylonstrømper.

 

Nylonstrømper er noget alle stilsikre kvinder bruger under deres kjoler, samtidig er det noget der hurtigt går i stykker, når man bruger dem ofte. Det er derfor en perfekt gave, der altid kan bruges.

 

Sørg for at købe sorte nylonstrømper, hvis det er en gave.

 

Den mellemdyre

Den næste gave på listen er et par stiletter. Her er mange gode bud på, hvilke sko der er gode, men jeg har udvalgt et par stiletter fra mærket Christian Louboutin, der er kendetegnet ved deres røde underside.

 

Stiletter fra Christian Louboutin vil komplimentere den stilsikre kvindes ellers meget stilsikre ydre, da skoen er bredt anerkendt for netop det.

 

Den dyre

I denne kategori kan vi ikke komme udenom en taske. Ikke en hvilken som helst taske men en Mulberry Bayswater, der er en af brandets aller mest kendte tasker.

 

Mulberry er et britisk modefirma, som alle med lidt forstand på god smag kender til. Taskerne bliver leveret i det lækreste læder, og passer til både unge og gamle.

 

Derudover er tasken en god gave, da modtageren af gaven både kan bruge den som sin hverdagstaske, men også som en flot accessoires, når turen går i byen.

 

Køb Mulberry her.