Det bliver koldere og koldere, og du har derfor brug for lækkert og varmt vintertøj i din garderobe. Vinteren har sin helt egen magi, men det kan for nogle mænd være svært at klæde sig på. Her finder du nogle tips til, hvordan du kan lave den perfekte vintergarderobe.

Du kan sagtens bruge det samme om vinteren

I modsætning til de tre andre årstider kan du sagtens slippe afsted med at tage det samme på igen og igen. Du kan uden problemer bruge den samme vinterjakke og eventuelt de samme jeans flere gange om ugen. 

Derfor er det en fordel at investere i produkter af høj kvalitet. Det kan for eksempel være fra BLS Hafnia. Når det bliver koldt, vil du have din varmeste jakke på hver dag. Det er derfor værd at vælge den helt rigtige for dig.

Vandtæt tøj er altid et godt valg

Hvis du er på udkig efter nyt vinterovertøj, er det altid en fordel at kigge efter vandtætte produkter. Det vil nemlig være rigtig koldt om vinteren, hvis du først er blevet våd. Dette gælder også, når det kommer til dine sko.

Hvis du nogensinde haft våde sokker en hel arbejdsdag, ved du, hvor koldt og ubehageligt dette kan være. Sørg derfor for altid at kigge efter minimum vandtætte vinterstøvler. Du vil takke dig selv for det.

Mørke og neutrale farver er mere alsidige

Hvis du vælger vintertøj til en højere pris, skal du sørge for, at det matcher det meste af din garderobe. Du ønsker ikke at købe en jakke, du kun kan have på sommetider. Gå derfor efter mørke og neutrale farver.