Valentinsdag er en dag, som alle kærestepar bør fejre. Men det kan være, at du er usikker på, hvad du skal overraske din kæreste med.

At vælge den rigtige idé afhænger af, hvor længe I har været sammen, hvad hans interesser er samt hvad, du allerede tidligere har gjort. Uanset om I lige er begyndt at date, eller om I er i et seriøst forhold, finder du her den perfekte overraskelse til din kæreste.

Skab en romantisk aften

Skab et romantisk miljø i hans eller dit hjem som en overraskelse efter en lang arbejdsdag. Sæt stemningen med stearinlys, dæmpet belysning, musik og alt andet, som han kan lide.

Filmaften

Gør klar til en hjemmefilmaften ved at fylde sofaen med bløde tæpper og masser af puder. Hvis du vil gøre noget ekstra, kan du bruge en projektor og en hvid baggrund. Dog fungerer et fjernsyn lige så godt. Lav popcorn, køb hans yndlingsslik og nyd en fantastisk film sammen.

Overrask ham i døren

Du kan vælge at overraske din kæreste allerede lige, når han går ind ad døren. Bortset fra det klassiske spor af rosenblade kan du dekorere indgangen med balloner, billeder af jer to sammen og så videre. Desuden kan du byde ham velkommen iført frækt lingeri. Det vil langt de fleste mænd sætte pris på.

Forkæl ham med en wellnessaften

Selvom de måske ikke indrømmer det, har mænd også brug for forkælelse. Du kan hjælpe din kæreste med at stresse af ved at lave et boblebad til ham, give ham en manicure og pedicure eller en afslappende massage.