The power of accessories er ikke til at tage fejl af! Accessories kan få selv et kedeligt og minimalistisk outfit til at nå nye højder, og i dette indlæg viser vi dig 8 typer accesories, som fuldender dit look!

Et twist med et tørklæde

Et tørklæde skal ikke blot holde dig varm om halsen. Et tørklæde kan så meget andet! Brug det i håret, om halsen eller pift dine jeans op med et “tørklædebælte”.

Pift ørerne op

Du kan pifte ethvert outfit op ved at skifte de enkle ørestickers ud med et par øreringe med blikfang – sæt i gang!

Skab blikfang med en taske

Du kan aldrig få for mange tasker i garderoben, og der skal selvfølgelig være en, der passer til ethvert outfit. Skab et godt miks af de klassiske tasker og de vilde tasker.

Boots are made for walking

… Men de er også lavet til at se fantastiske ud på dig! Om du er til de farverige, de højhælede, de flade eller de lange – fyr den af!

Diamanter om halsen

Diamonds are a girls best friend – og samtidig er det ædelstenen som aldrig går af mode! En diamanthalskæde er klassisk og tidløst, og samtidig får du intet andet, der skaber mere glam om din hals.

Solbriller er ikke kun, når solen skinner

Solbriller er den perfekte accesory og ikke kun, når solen skinner. Er du til cateye-looket, den runde model eller de klassiske aviator-briller? Hvert design bidrager med hvert sit look, og du kan bære det hele!