Vælg en side

Oplever du problemer med dine øjne? Har du kontaktlinser eller briller, men synes du ikke, at de hjælper optimalt? Eller har du aldrig haft problemer med synet før? Hos CrossEyes kan du bestille en gratis synstest.

CrossEyes hjælper dig

Har du kontaktlinser, læsebriller eller bruger du fast briller? I så fald har du før fået taget én eller flere synstest og ved, hvordan det fungerer, men har du prøvet at få det gjort hos CrossEyes? Det er en optikerkæde, der er pæredansk, og de ved, hvor vigtigt det er at have et godt syn. Bliver dine øjne svækket, kan du muligvis opleve hovedpine, spændinger eller træthed, og det er ingen tjent med. Oplever du nogle af disse gener i forbindelse med et forringet syn, er det med at få foretaget en synstest, og det kan du med rette gøre hos CrossEyes.

Masser af fordele

Er du allerede fast kunde hos CrossEyes, kender du sikkert allerede til deres fordele, men hvis ikke, er det med at læse med her. Først og fremmest kan du året rundt få foretaget gratis synstest. Derudover får de hver måned nye stelkollektioner, som produceres i et begrænset antal. De har attraktive priser, og så koster alle stel i butikkerne det samme, og de er inkluderet i prisen. Ikke nok med det, så er der passionerede og særdeles dygtige medarbejdere, og du kan melde dig i kundeklubben, hvor du får flere fordele og rabatter. Lyder det som noget for dig? Så er det med at klikke ind og bestille tid til din næste synstest.