Hvem kender ikke den ikoniske badesandal fra poolkanten. Som de ligger der udtrådte og slanger sig sort i solen. Det klassiske trefarvede logo, der kunne være designet i dag med ironisk distance til fortiden.

Men H2O tøj er meget mere end, bare et 80’er spøgelse, der hjemsøger os. Mærket har nemlig holdt fast i deres rødder, hevet dem op, rusket dem og sat dem tilbage ned i jorden, så de når står stærkere end nogensinde.

Badetøflerne

Du kan ikke sige H2O uden at sige badetøfler, eller sige badetøfler uden at sige H2O. De to ting er synonyme. Men det billede, du nok har, af en badetøffel hører sig fortiden til.

Den behagelige pasform har de beholdt sammen med skoens vandtætte egenskaber, men velkroen er røget. Derudover er sålen nu rekonstrueret, så den har karakter af en rigtig sandal, hvilket gør den bedre til at gå lange ture gennem byen.

Tøflen, eller sandalen, kan fås i ti friske farver, der passer perfekt til den nutidens mode. Sort er ikke en farve i den nye kollektion, der hellere vil læne sig op ad lime og lyserød. Farver, der får din fødder til at sige pop.

Fleece

Noget anden, du nok husker som en H2O klassiker, er deres fleece. En fleece taler godt ind i moden, der trækker inspiration fra outdoortøjet. Det betyder, at den både gør sig godt til festival og på en sheltertur.

Vikl dig selv ind i et let tæppe af nostalgi, når du lyner fleecen op de sommeraftener, hvor en t-shirt desværre ikke er nok.

En fleece er en meget let overtræksjakke, der derfor er forholdsvis nem at have med i tasken. Også fleecen er udkommet i mange nye farver, der spænder fra meget jordnære til mere prangende farver, så du kan matche din stil.