Aaaargh solen kigger endelig frem til lange vinterhi. Har vi savnet den? Det tror jeg nok! Og det betyder, at vi endelig kan smide de tunge, mørke og trættende vinterklæder. Foråret inviterer til en ny garderobe, nye farver, nyt dig.

 

Foråret er sæsonen for blomster der springer ud og friske dufte i luften af planter og krydderurter. Derfor skal vores tøj naturligvis også afspejle den lette og friske stemning, der oser i luften. Måske er du allerede begyndt at sprøjte den friske sports-parfume på, i stedet for den tunge Chesterfield-associerede, brune lugt. Nu er det bare tid til garderoben.

 

Sko

Jeg elsker en god støvle, uden tvivl, men om foråret betyder støvler altså varme fødder. Og varme fødder, betyder som regel fugtige sokker. Derfor er det naturligt at udskifte støvlerne med en lettere sko. Det kan sagtens være sneakers af brun eller sort læder. Så beholder man det klassiske udtryk fra støvlen.

 

Men du kan også allerede nu tage hul på, hvad der skal være dine sommersko. For hvis du ikke er til sandaler, kan en sko af flettet materiale, være lige det stykke lette fodtøj du mangler.

 

Tøj

Foråret er her, hvor man ikke skal overgive sig hundrede procent til solens stråler. Der er stadig kulde i luften, og det er derfor vigtigt at blive ved med at klæde sig i varmt tøj. Her er en rollneck det perfekte stykke forårstøj, da den giver et let udtryk af strik, samtidig med, at den varmer hele halsen.

 

Er man på udkig efter en rollneck af ordentlig kvalitet, bør man kigge mod Jacob Cohen. De leverer klassisk herretøj i en fantastisk kvalitet. Det er også her, du finder et par lyse bukser, eller nye jeans, der er perfekt til at omfavne den nye sæson.