”Derfor skal du skifte til en alkoholfri vin”, er nok en sætning, der får mange mennesker til at rette sig hurtigt op i stolen ”Er du sindssyg?”, men den er altså god nok. Trods mange fordomme om, at alkoholfri vin er noget billigt sjap, som der hverken bliver lagt sjæl eller interesse i, bugner markedet af kvalitetsvin – helt uden alkohol.

Europas vinbønder er bekendte med, at kulturen omkring alkohol lige så stille er ved at ændre sig. Og jævnfør de fri markedskræfter, følger deres produkter også selvfølgelig med kulturen. Der kan være mange fordele ved at skifte vinen ud med at alkoholfrit alternativ. Se her:

 

Forretningsmiddagen

De gode gamle dage, hvor en arbejdende mand kunne gå spritstiv hjem fra arbejde, er heldigvis slut. Alle virksomheder forventer i dag, at deres medarbejdere er friske og ædru. Alligevel kan der være situationer, hvor man bliver nødt til at spise en frokost med en kunde eller forretningspartner. Her er den alkoholfri vin perfekt, da vinen naturligvis hører sig til, samtidig med, at du kan komme ædru hjem til kontoret.

 

Ved vægttab

Alkohol er jo som bekendt en stor synder, når det kommer til overflødige kilo. Men et godt glas vin fredag aften, er også svært at kimse ad. Hav derfor en flaske alkoholfri stående i køleskabet. Medmindre fredagsglasset eksisterer for rusen, kan du med garanti ikke mærke forskel, og medmindre du er lidt af en connaisseur, kan du med garanti heller ikke smage forskel.

 

Til familiesammenkomsten

Vi kender vist alle den stive onkel, der altid taler lidt højere end alle andre. For nogle mennesker kan det være en prøvelse ikke at tømme glasset foran dem. Sørg derfor for at have alkoholfri vin til familiesammenkomster, så du undgår ubehagelige situationer. Hyggen vil garanteret være den samme.