Det kan være svært at begrænse sig, når der skal købes støvler til skoskabet. Der er så mange at vælge mellem, at det næsten er umuligt at lade være med at købe alle de forskellige typer af støvler. Men hvis du ikke har meget plads, bliver du nødt til at finde ud af, hvilke støvler der er værd at investere i.

Støvler med hæl

Et eller to par støvler med hæl er et must. Hvis du køber et par langskaftede støvler med hæl og et par støvletter med hæl, er du godt dækket ind, når du skal se smart ud på arbejdet eller skal en tur i byen med veninderne. Holder du dine støvler med hæl i sort, passer de til hvad som helst.

Gummistøvler

Det er måske ikke ligefrem den type af støvler, der står øverst på din ønskeliste. Men gummistøvler er altså rare at have i mange situationer. Faktisk kan gummistøvler være med til at redde dine andre støvler fra at blive udsat for vand. Du kan nemlig altid tage gummistøvlerne på og så skifte til dine andre støvler, når det ikke længere regner.

Vinterstøvler

Hvis du elsker at gå i støvler samt at have varme fødder om vinteren, bør du eje et par vinterstøvler. De findes i mange farver og udformninger, hvorfor det er op til dig at finde vinterstøvler, der passer til din stil.
Cowboystøvler
Cowboystøvler er endnu et par støvler, der er værd at have i din skosamling. De er nemlig rigtig smarte til både et par bukser, en kjole eller en nederdel.