Er du i fuld gang med at lave nyt badeværelse, eller er du i gang med de indledende forberedelser? Er det et lille badeværelse, du har, er det ofte mest praktisk med små møbler. Hos Design4home kan du se et udvalg af små håndvaske i prisvindende designs. Se dem her. 

Noget for enhver smag

Sidder du med plantegningen og målene over dit badeværelse, kan det være svært helt at forestille sig, hvilke nye møbler der skal ind. For nogle skal det være nogenlunde det samme, som det der før var, men for andre må der gerne være fornyelse i rummet. Uanset hvad så kan du finde et stort udvalg af små håndvaske hos Design4home. Det er næsten lige meget, hvilken stil og smag du har, for sortimentet er så bredt, at der er noget for alle og enhver. Skal den være sort, blå, orange, lyserød eller klassisk hvid? Det er bare at sætte fantasien løs!

Italiensk design

Der er ingen tvivl om, at badeværelset er et praktisk rum, og der skal være de nødvendige møbler. Et badeværelse kan være i neutrale farver og i et enkelt design, men du kan også være kreativ og lege med farverne og de forskellige designs. Uanset hvilken håndvaske du ender med at vælge til dit badeværelse, så kan du regne med, at den er lavet i Italien og produceret unde EU’s miljøregler. Og når du først får håndvasken hjem, kan du roligt slappe af og nyde dit nye møbel, da der er op til 20 års fabriksgaranti.