Er du den helt store strikker, der tit og ofte tager strikkepindene frem og strikker derudaf? Til at strikke gode ting, kræver det gode strikkepinde. Se det store udvalg hos Englegarn, så du har de bedste forudsætninger for at strikke. 

Strikkepinde der holder

”Det er vigtigt at vælge strikkepinde og hæklenåle i en god kvalitet, så de ikke knækker og er behagelige at have i hænderne…”. Sådan lyder det fra hækle- og strikdesigner Pernille Cordes, der står bag Englegarn. Englegarn er et strikkeunivers, hvor du finder alt fra garn, strikkeopskrifter og strikketilbehør til strikkebøger, garnfarvning og strikkepinde. Alt du skal bruge, når du strikker, kan du finde hos Englegarn, og det gælder selvfølgelig også for ét af de vigtigste redskaber og forudsætninger for overhovedet at kunne strikke, nemlig strikkepinde. Når du besøger Englegarn finder du et stort udvalg af strikkepinde fra forskellige brands, såsom Addi, Knit Pro, Clover og Prym. 

Kvalitet til strikkeren

Kender du ovennævnte brands? Måske er du erfaren strikker, der kender til de populære brands, hvor du kan være stensikker på, at det er kvalitet, du får mellem fingrene, når du strikker. Er du nybegynder i strikkeverdenen, ved du nu, at der er tale om brands, der udelukkende leverer høj kvalitet. At have gode strikkepinde er altafgørende, for du skal sidde med dem i mange timer, så det er vigtigt, at du får pinde, der forebygger spændinger i fingre, albuer og skuldre, og som giver de bedste og flotteste strikkeresultater. Kig ind og find dine nye strikkepinde hos Englegarn.