Vil du gerne forkæle din kæreste? Det kan være svært at finde på en god gave, hvis du synes, at din kæreste skal forkæles en smule i hverdagen. Hvis I begge er interesserede i økologi, kan det være en idé at begynde at kigge på, hvilke økologiske ting han kunne have gavn af. Herunder finder du inspiration til, hvad du kan give din kæreste, når det kommer til økologiske ting.

Økologisk øl

De fleste mænd elsker at hygge sig med en enkelt øl eller to af og til. Derfor kan det være en god idé at kigge efter økologiske øl, som han kan sidde og nyde til eller efter aftensmaden, når han trænger til at slappe af efter en hård dag. Der findes en del økologiske øl på markedet, så du kan vælge mellem en masse forskellige spændende varianter.

Økologisk t-shirt

Synes du, at din kæreste trænger til lidt nyt tøj i garderoben, så kan det eksempelvis være, at du skal købe en økologisk t-shirt til ham. De fås i mange farver, så du kan vælge den farve, der klæder din partner bedst. 

Økologisk chokolade eller slik

Har din kæreste en sød tand, så bør du gå i gang med at lede efter økologisk chokolade eller slik. Der er ingen tvivl om, at fredag eller lørdag aften bliver en del hyggeligere, hvis du hiver lidt økologisk chokolade og slik frem, som han kan hygge sig med til en sjov film eller en god serie.