Nu er det endelig tid, til at lægge de lange og kolde vintermåneder bag os. Det betyder også at det nu er tid til at pakke de store og tunge vinterjakker væk. Det samme gælder de store varme striktrøjer, vanterne og de varme huer. Med andre ord, er forår lig med nyt til garderoben, og mangler du et godt sted, hvor du kan finde alt lige fra lækre skjorter og skønne nederdele til smukke smykker og skønne parfumer, så bør du lægge vejen forbi N24, der er en tøjbutik på Østerbro

 

Hos N24 finder du mange forskellige styles fra kendte brands, som AYM, Basic Apparel, Benamor, Gant, Markberg og mange flere. Det er både tøj til kvinder og mænd, hvorfor det selvfølgelig er oplagt at tage manden med på shoppetur, når I alligevel skal ud og nyde det skønne forårsvejr. 

 

God service

Besøger du N24, kan du være sikker på at blive mødt af et personale, der er lidt ud over det sædvanlige. Du mærker et nærvær og entusiasme, lige så snart du træder indenfor døren, og det smitter af, både på dig såvel som din pengepung. Er du i tvivl om hvad der klæder dig, eller er du ude efter at finde en gave til en helt speciel person, så bliver du mødt af et personale, som vil gøre deres bedste for at rådgive dig på den absolut bedste måde. 

 

Har du ikke mulighed for at besøge butikken på Østerbro, har du selvfølgelig også mulighed for at handle online, nemlig på n24store.dk.