Er du blevet spurgt, om du har en ønskeseddel i forbindelse med jul, din fødselsdag eller lignende? Det kan være lidt af en udfordring, hvis du ikke har nogen ønsker. Du har sandsynligvis for vane at købe det, du har brug for, når behovet opstår. 

Plejer du ikke at give familie og venner en ønskeseddel, kunne du måske overraske dem ved at give dem en denne gang. Herunder kan du finde inspiration til gaver, du kan skrive på din ønskeliste.

Slip for selv at gøre rent

Har du altid travlt, kan det være svært at få tid til at gøre rent. Du kan derfor ønske dig, at gavegiveren kommer og gør rent for dig en enkelt gang eller en gang imellem. Gavegiveren kan også vælge at hyre en rengøringsdame/mand til at komme og gøre rent for dig en eller flere gange. 

Tøj er altid et godt ønske

Vi kan alle sammen altid bruge nyt og lækkert tøj. Det er derfor et godt ønske, hvis du ikke kan finde på noget andet. Det er en god idé at kigge på tøj online og herefter linke til tøjet på din ønskeliste. Du kan ønske dig alt lige fra bluser til bukser, kjoler og så videre. Du kan eksempelvis prøve at kigge på tøj fra Isabel Marant. 

Gavekurv med lækkerier

Hvis du har meget svært ved at finde på ønsker, kan du altid ønske dig en gavekurv med lækkerier. Du kan udspecificere, om lækkerierne skal være vin, chokolade, kaffe eller delikatesser.