Når det gælder boligindretning, er belysning altid vigtig, fordi den sætter tonen for, hvordan det er at være i hjemmet. Føler du derfor, at din bolig har et lidt kedeligt udtryk, og mangler du noget til at gøre indretningen lidt mere spændende med, bør du overveje at opdatere din belysning.

Sådan gør du dit hjem mere indbydende med flot belysning

Uanset hvilken stil du foretrækker, når det gælder belysning, er der en række tips, som virker universelt. Leder du efter inspiration til, hvordan du kan forbedre belysningen derhjemme, finder du her tre gode måder:

  • Vælg ét fokuspunkt. Det giver et mere harmonisk look at udpege én lampe i rummet som den mest iøjnefaldende, så det ikke ligner, at lamperne i rummet kæmper om din opmærksomhed.
  • Skab belysning i flere lag. Selvom du vælger én lampe som fokuspunkt, bør du også have andre lamper for at belyse dit hjem ordentligt. Vælg derfor gerne et mix af pendler, væglamper, gulvlamper og bordlamper.
  • Overvej at tilkoble din belysning en app, så du let og trådløst kan styre intensiteten og farven på lyset. Dette kræver, at du køber en smartpære, som du blot skruer ind i din favoritlampe.

Lamper i unikke designs

Er du på jagt efter nye lamper til hjemmet, kan du ikke gå galt med lamper fra LE KLINT.

Dette brand er noget af det ypperste indenfor belysning, hvorfor du finder et væld af flotte og funktionelle designs, som passer ind i ethvert hjem, når du handler LE KLINT-lamper. Uanset om du leder efter en lampe i klassiske eller moderne designs, er der en LE KLINT-lampe for dig.