Hvem siger, at øreringe skal være enkle og klassiske? Hvis der er ét sted, hvor vi alle skal have lov til at give den gas, så er det da med øreringene. Måske er du overlagt en dresscode på jobbet eller ikke så god til mange farver på tøjet? Uanset hvad, er et par farverige øreringe en lille detalje, som ikke er til tage fejl af.

LULU COPENHAGEN er et dansk smykkebrand, som sikrer glam, fest og farver i dine ører. Uanset om du er til guld eller sølv som base og rød, blå eller lilla som farve, så er der en masse fine styles til dig. LULU COPENHAGEN ørestikker findes i et væld af designs, og én ting er sikkert – du bliver glad i låget af dem!

Vi elsker smykker, som kan give os et hurtigt “pop of color”! Og det må man sige, er tilfældet med LULU COPENHAGEN smykker. Du kan kombinere og sammensætte dem på kryds og tværs, alt efter hvor mange piercinger i ørerne, du har. Vælg mellem fine designs, og motiver med alt lige fra klassiske stjerner og hjerter til papirfly, spøgelser og hashtags.

Virksomheden arbejder ud fra et statement som hedder “less is enough”, og det bliver perfekt udformet i disse helt simple smykker, som alligevel kommer i sjove og unikke designs. Det er ørestikker, som du kan iføre dig, når du skal troppe op i dit fineste skrud, men de supplerer også perfekt til dit søndagsjoggingsæt.