Stuen er nok det hyggeligste hjem i din bolig. Det er her, at du slapper af efter en lang dag, eller du hygger med venner og familie. Derfor er det vigtigt, at du indretter din stue på en måde, så det er rart at være i rummet. 

Hvis du lige er flyttet og skal i gang med at indrette stuen, eller hvis den blot trænger til en opdatering, finder du et par gode råd til indretningen. 

Hvad bruger du din stue til?

Til at starte med skal du tænke over, hvad du bruger din stue til. Det kan nemlig give dig en bedre idé om, hvad der skal være i stuen. Hvis du elsker at slappe af med en god film, skal der selvfølgelig være en sofa og et fjernsyn. Er du derimod helt vild med at underholde venner og familie, så er det værd at overveje et bord med stole, hvis der ikke er plads til det andre steder. 

Få hyggen med ind i stuen

De fleste vil gerne have, at deres stue oser af hygge. Det kan du sørge for på flere forskellige måder. Eksempelvis kan du indrette din sofa og dine lænestole med lækre plaider og puder. Du kan blandt andet vælge en lækker hørplaid fra Libeco. Desuden kan du vælge dæmpbar belysning, så du kan justere lyset alt efter, hvad der er brug for.

Vælg kvalitetsmøbler

Selvom møbler i en høj kvalitet ofte koster lidt mere, kan det godt betale sig. Du vil helt sikkert bruge disse møbler meget, hvorfor de helst skal kunne holde i en god rum tid. Der er intet så irriterende som møbler, som hurtigt bliver grimme og kedelige at se på.