Sommeren er efterhånden fortid, og efteråret har sneget sig ind på os. Med efteråret er der mange kvinder, som gentænker deres garderobe. Det er helt naturligt, at man som kvinde får lyst til at skaffe sig nye efterårsitems.

Med efteråret kommer en masse modetrends i form af sweatre, støvler og bukser, som du efter sigende bør skaffe dig, for at være moderigtig i efteråret. De mange dameblade og reklamer gør det tydeligt, at efteråret kalder på en opgradering af alle kvinders garderobe.

Om du går all-in på en ny garderobe til efteråret fordi du har brug for et markant skifte, eller blot skaffer dig et par nye, stilsikre modeitems til efteråret, er helt op til dig.

Dog er der nogle items, som du bør hive ned af de øverste hylder og få frem, når du fjerner sommertøjet fra bøjlerne. Hvis du ikke har disse items, må ud at skaffe dig dem mens efteråret stadig er over os, og du har en god undskyldning.

Regnjakke

Du får for eksempel brug for en stilsikker regnjakke til damer. Du får brug for den, når vejret bliver koldt og fugtigt. Find den frem fra gemmerne, hvis du har en god regnjakke. Hvis du ikke har en regnjakke, har du nu en rigtig god undskyldning for at gå ud og svinge lidt med dankortet og købe dig en.

Halstørklæde

Der er mange kvinder, som kan slide et halstørklæde op på en halv vinter. Derfor er det vigtigt, at du har et par lækre, bløde halstørklæder af rigtig god kvalitet i skabet. Det kan betale sig at købe et halstørklæde der er af god kvalitet, da det er kommer vidt omkring når det hænger om halsen på dig. Tørklædet bliver udsat for lidt af hvert, særligt hvad gælder vind og vejr.