Udover godt garn i en god kvalitet, strikkepinde og en god saks, så findes der selvfølgelig en del ekstra ting, som du ikke kan undvære hvis du strikker, og særligt hvis du hører til nørderne indenfor strikning. Søger du efter garn i en meget høj kvalitet, kan du selvfølgelig altid gå efter drops nord garn, som du kan finde i mange forskellige farver hos kukuk.dk. 

 

Garn fra Drops, er kendt for at have en super blød og slidstærk kvalitet, hvilket du sikkert også er ude efter, hvis du gerne vil strikke noget der er i stand til at holde gennem lang tid. 

 

 

  • Strikkepinde

 

Er du en ivrig type, der gerne vil strikke dagligt, er det sidste du skal gå ned på, værktøjet. Der findes mange forskellige slags strikkepinde, både i træ, men også i metal og både hårde og bløde modeller. Du kan også få udskiftelige pinde, hvilket giver dig mulighed for at skifte pinde undervejs i projektet, ligesom det også er muligt, at udskifte pindespidsen på selve strikkepinden. 

 

 

  • Saksen

 

Når du skal klippe en tråd over, er det vigtigt at have en god saks. Her kan du med fordel vælge en saks i et etui, som du kan have med dig overalt. 

 

 

  • Stoppenål

 

Når du er kommet til vejs ende, skal du bruge en god nål. Gerne en uden spids, så du nemt kan komme til at sy ned mellem maskerne og hæfte. 

 

 

  • Strikkekurv og et strikkepindeetui

 

Strikker du meget, er det også en god ide, at kunne opbevare strikketøjet på et sikkert sted. Til det kan du bruge en smart kurv, og et smart etui til strikkepindene. På den måde har du det hele samlet, og altid lige ved hånden. 

 

 

  • Strikkefasthedsmåler

 

Nogle gange kan det være svært at se om strikkefastheden er, som den skal være. Her kan du med fordel bruge en smart strikkefasthedsmåler, så din strikkefasthed kommer til at passe til den pågældende opskrift.