Der findes ikke dårligt vejr kun dårlig påklædning. Det er vist også en efterhånden forældet skrøne, at det kun er drenge, der kan lide at lege i mudder. Det gælder mindst lige så meget for piger.

 

Derfor er det også vigtigt at holde din datter godt klædt på til de mudderrige dage. Her gør strømpesokker og en nederdel hendes helbred ingen tjeneste. Hun har brug for noget der kan lukke alle sprækker i hendes påklædning. Noget der forhindrer koldt vind, vand og vejr og komme i direkte kontakt med huden.

 

Heldigvis findes der et hav af flyverdragter til piger.

 

Flyverdragter er ikke kun til soldater

Selvom flyverdragten, som navnet antyder, blev udviklet til jægerpiloter, kan mange have glæde af dem. Flyverdragter bliver i dag brugt af alt fra kampvognsførere til automekanikere, til børn.

 

Det specielle ved flyverdragten er, at det er svært at sidde fast i sine omgivelser med flyverdragten. Derudover er den nem at få af i en fart. Det er godt for mekanikeren, der spilder giftige kemikalier ud over sig selv, men det er også godt for småbørnsforældrene, der vil have en så problemfri hverdag som overhovedet muligt.

 

Varmer fra ankel til håndled

Flyverdragten stopper ikke bare kulde og væske i et komme ind på barnet, men forhindrer også, at varme slipper ud, da den isolerer hele kroppen.

 

Når man køber flyverdragt, er det værd at huske på, at den skal væres stor nok til at passe ud over barnets almindelige tøj. Køb den derfor om vinteren, hvor barnets tøj er aller tykkest. Hvis du prøver den mens barnet er i sit lette forårstøj, risikerer du, at flyverdragten ikke passer.

 

Dragten skal være behagelige hele året rundt med masser af luft. Der skal nemlig være plads til bevæge sig i.