DROPS er populære, når vi snakker garnnøgler og strikkekvaliteter. I dette indlæg skal det handle om DROPS Air garn, som er et tykkere i en blanding af blødt og behageligt baby alpaca og varmt og skønt merinould. Kombinationen af dette skaber et unikt garn, som er baseret på en helt ny garnteknik – og den skal du selvfølgelig udforske!

Forskellen er, at i stedet for at du spinner fibrene sammen, er fibrene fra baby alpaca og merinould blæst ind i en strømpe, som gør garnet lettere. Det betyder, at du kan strikke kreationer, som er op til 30-35% lettere end tøj lavet af andre typer garn.

De fleste har prøvet at iføre sig en striktrøje, som kradser og føles ubehagelig at have på – og der findes intet værre. Dette skal du slet ikke bekymre dig om, når du strikker med DROPS Air garn, der sikrer en luftig kvalitet, der føles blød mod huden. Med andre ord er du sikret kløfrit tøj!

Strik forskellige designs med DROPS Air garn

Er du i tvivl om, hvad du skal strikke med DROPS Air garn? Der er forskellige muligheder, som er særligt oplagte med denne kvalitet.

Strik et varmt sjal

Et varmt sjal er godt, når du fryser en lille smule og mangler noget, du lynhurtigt kan smide over skuldrene.

Strik en blød sweater

Alle bør eje en blød sweater, som kan smides over ethvert outfit, når kulden trænger sig på. Med DROPS Air garn får du en stilfuld og lækker kvalitet.

Strik en luftig jakke

En strikket jakke – det ønsker vi os da alle sammen!