Det er ikke nogen hemmelighed, at planter er en kæmpe trend, som vi ser meget af rundt omkring i danske hjem. Nogle elsker junglelooket, og andre holder sig til en enkelt stueplante – men der er ingen tvivl om, at planter pynter i indretningen og giver noget eksotisk til hjemmet. Det er dog vigtigt at gøre sig nogle overvejelser, inden du anskaffer dig en regnskov i hjemmet. For planter skal passes og plejes – nogle mere end andre. Og der er ingen tvivl om, at det er ærgerligt, hvis dine smukke planter blot dør med det samme, du har fået dem hjem.

Du kan derfor lave din research og gå efter planter, som er nemme at vedligeholde. Du kan sagtens finde planter, som kun behøver vand et par gange om måneden – og tilmed også planter, som du bare kan skylle under bruseren i ny og næ.

Hvis du fortsat ikke tror på dine vandegenskaber, findes der også et væld af kunstige planter, som dog ser helt ægte ud. På den måde slipper du for at tænke over vandingen, imens du får det look, du går efter i boligen – til gengæld vil de kunstige planter ikke have den rensende effekt, som friske planter kan have. Prøv for eksempel med en kunstig bregne, som du kan have glæde af i mange år. En frisk bregne er svær at holde levende indendørs, da den har brug for et fugtigt miljø – både i jorden og luften.

Uanset om du vælger friske eller kunstige planter, så kan du være sikker på, at det vil gøre en markant forskel for din indretning.