Er du netop flyttet ind i dit nye hjem, og skal du i gang med at indrette de forskellige rum? Det er en spændende og tidskrævende proces. Men det er sjovt at finde de perfekte møbler og gøre din nye bolig til et hyggeligt og indbydende hjem.

Et af de rum, som du skal indrette, er spisestuen. I spisestuen er der brug for et bord og spisebordsstole. Men hvilke spisebordsstole skal du vælge? I denne artikel får du et overblik over tre af de vigtigste faktorer, som du skal overveje ved valg af en spisebordsstol.

Tips til at vælge den rette spisebordsstol

 

  • Farve – Rigtig mange går efter spisebordsstole i neutrale farver. Men det behøver du ikke. Du kan vælge netop den stol, du har lyst til. Det vigtigste er blot, at den specifikke stol passer ind i farveskemaet og temaet i din bolig.
  • Materiale – Spisebordsstole kan fås i flere forskellige former for materialer. Du kan eksempelvis vælge spisebordsstole i teak for et mere naturligt look. Foretrækker du plast eller kunstlæder, er det ligeledes en mulighed. Det er en god idé at vælge en stol, der er nem at tørre af efter brug. Herved kan du holde dine stole pæne år efter år.
  • Armlæn – Sidst men ikke mindst skal du beslutte, om der skal være armlæn på dine spisebordsstole eller ej. Det kommer helt an på, hvad du bedst kan lide. Mens nogle personer foretrækker stole med armlæn, kan andre bedst lide, at der ikke er et armlæn.