Du har nu erkendt, at du skal have de forbandede briller. Det er et godt første skridt, men nu kommer den næste, store udfordring: hvilke briller skal jeg vælge? Åh åh, ja det kan være en svær en, for lige så vel som nogle briller kan indramme en person og hans stil til perfektion, kan briller også ligne noget en mor har kastet på sit lille barn. Det sidder som en spids torn i øjet.

Så hvordan sørger man for at ramme den rigtige stil? Der er flere veje, men her får du et par bud:

 

Professionel hjælp

Tager du ned i en brilleforretning, står der uddannede mennesker, som er klar til at assistere dig til at finde et par briller, der i hvert fald teoretisk passer dig. Her kigger folkene på hovedform osv. og du er ofte i kyndige hænder, hos mennesker der har hjulpet hundredevis af folk som dig.

 

Spørg din omgangskreds

En professionel er ikke altid det bedste match for dig. Hvad med bare at tale med dine venner, eller din familie, eller din nabo. Folk omkring kender dig. Måske kender de ikke alle teorierne om, hvilket brillestel der bedst passer til et rundt hoved, eller hvordan farven grøn kun går til folk, der er født i marts måned, men de kender DIG. Og har du ærlige venner er du heldig. Den bedste kommentar, du kan få er ”ej, dem der går du bare ikke med”.

 

Kontaktlinser

Kan du ikke forene dig med idéen om at skulle passe på dine briller, og altid have dem med dig, er kontaktlinser måske det rigtige valg for dig. Her kan du beholde dit originale billede, uden at ændre det mindste. Undersøg, hvad der passer dig bedst. Kontaktlinser på abonnement eller køb ved behov?