Der er ikke nogen begrænsning for, hvem der kan kontakte rehabiliteringen ved Vejlefjord. Her kan man komme hen, hvis man har brug for at rehabilitere efter en hjerneskade eller lignende. Når man har fået en skade, så kan hele ens liv tage en stor drejning. Man har måske ikke længere mulighed for at koncentrere sig på og bevæge sig på samme måde, og det kan være svært at acceptere i det nye liv.

Dette kan du få ud af rehabilitering

Rehabilitering tager altid udgangspunkt i den enkelte person og dennes udfordringer. Det er vigtigt, at man tager udgangspunkt i dette, da det ikke er muligt at lave en engangsløsning, der passer til alle. Hjerneskader kan er forskellige, og det varierer derfor meget, hvad de forskellige personer kan. Derfor er det også vigtigt, at man bliver behandlet individuelt og ud fra ens eget udgangspunkt.

Meningsfuld træning

Ved rehabilitering ved Vejlefjord kan du opleve meningsfuld træning. Det er vigtigt at tale om, hvad personen interesserede sig for før, inden skaden fandt sted. Dette inddrages i træningen, så personen får en skræddersyet træning, der virkelig er meningsfuld. Det er vigtigt at møde patienter der, hvor de er, og det gør de hos rehabilitering ved Vejlefjord.

God erfaring og moderne redskaber

Hos Vejlefjord har man god erfaring med at benytte sig af moderne teknologier og innovative løsninger, når det kommer til rehabilitering. Eksempler på dette kan f.eks. være trykbølgeteknologi eller neuromuskulær el-stimulation. Rehabilitering er som udgangspunkt for folk, der enten har fået en hjernerystelse med store konsekvenser, har fået en hjerneskade eller for folk, der har behov for genoptræning efter at have været syg i længere tid. Det er vigtigt, at man kommer nogenlunde tilbage til det liv, man havde før, i det omfang det er muligt. Det er noget, du kan få hjælp til hos Vejlefjord.