Haveglad.dk har alt til haven, og det betyder, at du selvfølgelig også kan få naturligt højbedsmuld. Du finder flere producenter, der alle er fordelagtige for dit højbed, så dine blomster, grøntsager og urter kan vokse på livet løs. 

Bedste grundlag til livlig beplantning

Er du den heldige ejer af en solrig altan, terrasse eller en have? Nogle er vilde med at have beplantning, uanset hvor du kigger hen, mens andre kan lide, at det skal være enkelt, praktisk og nemt at holde. Til den enkle havemand eller -kvinde er højbede den oplagte løsning, hvis du ønsker at have beplantning, som ikke kræver alverdens tid for at passe og vedligeholde. Men for at holde dine blomster, grøntsager, frugter eller urter ved lige, er det vigtigt, at de har et udgangspunkt i sundt og naturligt højbedsmuld. Besøger du haveglad.dk, vil du hurtigt finder ud af, at de har alt til haven, og det gælder selvfølgelig også nogle helt basale produkter for en sund have, heriblandt muld til dit højbed.

Sund muld til dine bede

Haveglad.dk er fuldt bevidst om, at det er vigtigt med god service. Netop derfor sørger de for hurtig levering, prisgaranti og at de er de bedste. I sortimentet af højbedsmuld finder du blandt andet producenter som Holmebo Højbedsmuld, GreenBio-produkter og Farmergødning. Nogle er gode til etablering af nye højbed, mens andre er bedst til dine højbede, som trænger til ny muld for en opfriskning. Holmebo Højbedsmuld har naturlige haveprodukter i topkvalitet, GreenBio-produkterne er 100 % naturlige og 100 % danske, og Farmergødning er økologisk muld, som er fremstillet af planter, der er komposteret samt gødning af dybstrøelse fra økologiske køer.