Er du en af de heldige kvinder, der allerede har et eller flere par Mos Mosh jeans i garderoben? Mos Mosh jeans har en helt unik pasform, og de fås i et væld af designs til enhver moderne kvinde.

Snit, materialer og detaljer i fokus

Når der snakkes om jeans fra Mos Mosh, er de fleste allerede bevidst om, at der er tale om kvalitetsjeans og -bukser udover det sædvanlige. 2010 blev begyndelsen for Mos Mosh, hvor de udmærkede sig i den kvindelige modeverden med deres populære jeans, for de er nemlig ikke som ethvert andet par jeans. Helt unikt for deres jeans og bukser er, at de har pasformer, der sidder perfekt på de fleste kvinder. Når designerne skal kreere og udvikle nye kollektioner, lægges der vægt på både snit, materialer og detaljer. Det er altså ikke bare komfortable jeans og bukser, du glæder dig selv med, men også flotte designs, der bringer glæde til hverdagen. 

Unikke jeans

Kender du KYSTHUSET? Det er en stor butik på gågaden i Odder, og så har de en webshop, der er fyldt op med kvalitetstøj fra populære og unikke brands, og det er lige præcis derfor, Mos Mosh er en del af deres sortiment. Besøger du deres webshop, bliver du mødt af et stort udvalg af tøj fra Mos Mosh, og deres jeans er du nødt til at prøve. De er af høj kvalitet, hvilket betyder, at de holder længe, hvis du behandler dem efter forskrifterne. På den måde kan du få glæde af de lækre jeans i flere år frem. Klik ind på webshoppen og find dine favoritjeans!