Er du på udkig efter nye vine til din vinkælder? Har du inviteret gæster, der skal forkæles lidt ud over det sædvanlige? Hos Havnens Vin & Tobakhus finder du et stort udvalg af Bourgogne rødvin, som er i en klasse helt for sig selv.

Bourgogne er kvalitet

Er du rødvinkender, og har du smag for de lidt mere eksklusive og dyrere vine, så har du helt sikkert allerede smagt flere Bourgogne vin. Du ved måske også allerede, at der er tale om vin i aldeles god kvalitet, og Bourgogne-vin er simpelthen bare svaret på klassisk vin. Er du ved at planlægge en festlige aften med familie og venner, og er du udvalgt til at stå for vinmenuen, er et oplagt valg Bourgogne-vin. Skal det være Bourgogne rødvin, finder du et stort udvalg hos Havnens Vin & Tobakhus i Vejle, hvor folkene bag er helt og aldeles bevidst om, hvad der er kvalitetsvin, og du ser kan også finde et stort udvalg på deres webshop.

Til alle retter

Alt efter hvad middagen står på, er der forskellige rødvine at vælge mellem. Der er vine, som passer perfekt til fjerkræ eller rødt kød, mens andre er oplagte at drikke til ost anretninger eller pastaretter. Måske ved du allerede præcis hvilken vin, der er den rette, og så er det bare at finde den og bestille hjem, men er du lidt i tvivl, står folkene bag klar til at rådgive dig. Bestiller du for mere end 1000 kroner, er der gratis fragt, og du får Bourgogne rødvinen leveret allerede inden for 1-3 dage. Dét er god service!