Hun har elsket os ubetinget. Hun har trøstet os – både ved en hudafskrabning på knæet og ved kærestesorger. Hun har skabt et hjem med trygge rammer. Mor er den bedste i verden!

Nogle gange glemmer vi det, for det kan også være lidt irriterende, når hun ringer på dårlige tidspunkter og vil snakke, spørger for meget ind til vores kærlighedsliv eller fortæller om pinlige episoder fra barndommen foran alt og alle.

Men se bort fra det – for mor er jo den bedste i verden! Og nu er det altså ved at være den tid på året, hvor vi skal minde os selv om det. Nemlig Mors Dag.

Husk Mors Dag

Mors Dag er den perfekte dag til at hylde vores mor og vise hende lidt ekstra kærlighed! Det behøver ikke at være noget særligt – bare en buket blomster til Mors Dag vil helt sikkert varme hendes hjerte. Vi skal huske at anerkende vores mor en gang imellem, men i dagligdagens stress og jag kan det nemt gå i glemmebogen. “Hun ved jo, at vi sætter pris på hende”, tænker du måske, og det er måske også rigtigt. Men søndag den 9. maj kommer nærmere, så lad os nu takke for vores mor!

  • For alle de gange hun har sørget for at vaske vores tøj som teenagere. Selv efter vi var begyndt at købe dyre trøjer i uld og silke, sørgede hun for, at de blev vasket helt korrekt.
  • For alle de gange hun har givet os en løftet pegefinger, når vi har droppet vinterjakken og halstørklædet allerede i februar måned.
  • For alle de gange hun har disket op med en god portion mad til at lægge en god bund, inden turen gik videre til Breezer-fest i gymnasietiden.
  • For alle de gange hun har reddet os i et travlt moment på vej ud af døren, hvor ingen andre end hende kunne finde den cykelnøgle, som var forsvundet.