Synes du også, der er gået rigeligt med hverdag i den for tiden? Hvis man bor sammen med sin kæreste, eller hvis man bare har været sammen i lang tid, så kan det godt være svært at blive ved med at bevare gnisten. Det er noget, man skal huske at gøre noget for. Det kan være, det snart er ved at være på tide, at du istandsætter en hyggelig aften for dig og din kæreste? Få inspiration her!

Overrask med sexet undertøj

Hvor ofte er det egentlig lige, at din kæreste får lov til at se dig i sexet undertøj? Det er jo ikke lige noget, man typisk går rundt i en tirsdag eftermiddag. Ikke desto mindre, så er mænd meget visuelle, og din mand vil helt sikkert elske at se dig i noget sexet undertøj. Det er noget, der virkelig kan sætte gang i gnisten.

Lav hans yndlingsret

Der er nogle, der siger, at man når ind til en mands hjerte gennem hans mave. Der er måske en smule sandhed i det, for hvem kan ikke lide, når der er en, der laver et yndlingsmåltid til en? Det er også en måde, hvorpå du virkelig kan vise din mand, hvor meget du holder af ham.

Skab hygge med stearinlys

Stearinlys indenfor kan altså bare et eller andet. Hvor ofte spiser i egentlig middag med levende lys? Det er ikke noget, man lige sådan gør. Men denne aften skal være speciel, og derfor kan du også med fordel finde stearinlysene frem fra gemmerne. Nu er det altså meningen, at I virkelig skal hygge jer, og stearinlys kan virkelig være med til at sætte den rette stemning. Når I sidder ved bordet, kan I snakke om alle de gode minder, I har skabt sammen.