Rød hårfarve er iøjnefaldende og smukt. Men hvis du farver dit hår uden at være opmærksom på hårfarvningsproduktet, kan du risikere at udtørre eller beskadige dit hår. Ved at vælge rød hårfarve fremstillet ved hjælp af certificerede økologiske ingredienser kan du opnå den røde hårfarve, du altid har drømt om, uden at gå på kompromis med dit hårs sundhed.

Bevar sundt hår med økologisk hårfarve

Hårfarveprodukter, der er baseret på certificerede økologiske ingredienser, adskiller sig fra konventionelle produkter ved at være fri for skadelige kemikalier og syntetiske tilsætningsstoffer. Det gør dem til et sundere valg for dit hår, da de ikke beskadiger håret eller hovedbunden. Derudover er de også skånsomme mod klimaet, da de har en lavere miljømæssig påvirkning under produktionen.

Rød hårfarve i flere nuancer

Rød hårfarve har altid været et symbol på individualitet og skønhed, og i dag findes der flere forskellige nuancer af rød hårfarve. Uanset om du foretrækker en klassisk dyb rød, en mere naturlig rød eller måske rettere en kobberblond, så er der lidt for enhver smag.

Bare fordi du ønsker at bruge økologisk hårfarve, betyder det altså ikke, at udvalget behøver at være begrænset. Hos NATURIGIN har de flere røde hårfarver produceret af økologiske ingredienser, som lader dig vælge mellem forskellige nuancer med hver deres unikke glød:

  • Medium Blonde Red 7.4
  • Medium Blonde Deep Red 7.55
  • Medium Copper Blonde 6.34
  • Dark Golden Copper Blonde 6.0
  • Copper Brown 4.6

Find din økologiske røde hårfarve her

Hos NATURIGIN er deres brede udvalg af økologisk rød hårfarve ikke blot baseret på nøje udvalgte økologiske ingredienser og derfor fri for parabener og ammoniak. Udover at farve dit hår er rød hårfarve fra NATURIGIN nemlig også med til at give ekstra pleje i dybden.