I ethvert hjem er der altid et samlingspunkt. Det kan være spisebordet i køkkenet, sofaen i stuen eller et helt andet sted. Det er uden tvivl en fordel, hvis samlingspunktet i hjemmet er forsynet med en hyggelig atmosfære, så det er rart at være der. Hvis samlingspunktet i din bolig er i stuen, finder du her flere gode råd til, hvordan du kan skabe en hyggelig stemning i dette rum.

Sørg for en dæmpet belysning

I stuen er der ikke hele tiden brug for en skarp belysning. Ofte er det nok bare at have en blød belysning. Derfor bør du sørge for, at der er lamper med dæmpbare pærer i stuen, så du selv kan tilpasse lyset alt efter aktivitet. Du kan ydermere placere lyskæder forskellige steder i stuen eller levende lys på sofabordet eller andre steder, da dette er med til at fuldende den hyggelige stemning.

Vælg lækre og komfortable møbler

En blød sofa, puder og tæpper er lig med hygge og afslapning. Så hvis du endnu ikke har disse ting i din stue, er det bare med at anskaffe dem. Det er yderst vigtigt, at der er lækre og komfortable møbler i stuen. Der skal være plads til alle familiemedlemmer, og så gør det heller ikke noget, hvis der er en ekstra plads eller to til gæster.

Hav planter og billeder på reoler

Sidst men ikke mindst kan du fuldende hyggen i rummet ved at placere planter og billeder på Montana reoler. Det kan være billeder af familie og venner eller andre motiver, der er med til at skabe hygge.