Du har ikke noget tøj at tage på. Eller der er måske tøj i garderoben… men der er ikke noget i det, der rigtigt passer til dine planer.

Har du tøjkrise af og til, er der håb! Du kan let gøre dit outfit mere spændende med smykker. Læs videre, og lær mere om, hvor stor en forskel smykker gør.

Fem enkle tips

Ved du ikke, hvor du skal starte, når det drejer sig om smykker, eller mangler du lidt inspiration, er der her fem fifs til at gøre ethvert outfit mere specielt ved at tilføje smykker:

  • Har du håret i en hestehale eller knold, kan du indramme ansigtet med et par lange øreringe. Dette flatterer ansigtet og giver et stilrent og sofistikeret look.
  • Giv dit outfit mere dybde ved at have flere halskæder på i forskellige længder. Vælg halskæder i samme stil, så det ikke bliver for overvældende.
  • Komplementer dit look med et sæt ringe. Gå gerne efter ringe i samme stil for et ensartet udtryk, eller vælg en række forskellige for at give dit look mere kant.
  • Uanset om du er vild med at mixe sølv og guld, giver det et flot udtryk at matche dine smykker til dit outfit og accessoires. Har din jakke eller taske eksempelvis sølvaccenter i knapperne eller lynlåsen, ser det gennemtænkt ud vælge at tage sølvsmykker på.
  • Det er vigtigt at stoppe, mens legen er god. Smykker er en fremragende måde at få et outfit til at se endnu skønnere ud, men at have for mange smykker på kan have den modsatte effekt. Vælg derfor gerne fokusområder, så du for eksempel har en diskret halskæde på, hvis du vælger at fremhæve, så de ikke konkurrerer om opmærksomheden.

Enkle og elegante smykker

Har du en forkærlighed for enkeltheden og de rene linjer ved skandinavisk stil, er smykker fra Pernille Corydon perfekte til dig. Deres smukke designs er både klassiske, men også nytænkende, så du er sikker på at finde smykker, der passer til ethvert outfit.