Er hævelse, rødme, blødende tandkød og blister noget, du ofte har problemer med i din mund? Et af de bedste virkemidler til at få det til at forsvinde er Klorhexidin mundskyl, der kort og godt dræber bakterierne i din mund og forhindrer bakteriernes reproduktion.

Dræber bakterier

Mon ikke alle mennesker har oplevet at have en blist i munden? Ikke nok med at den gør ondt, når den opstår, så kan den også forårsage hævelse, der kan påvirke tandkødet, hvilket fører til ubehag. Mange oplever også blødende tandkød og rødme i ny og næ, og det kan opstå, selvom du børster dine tænder grundigt med både tandbørste og tandtråd. Derfor er der et supplement til din daglige pleje, nemlig Klorhexidin mundskyl. Men hvad er det egentlig? Klorhexidin mundskyl er et antimikrobielt kemisk stof, som er antibakterielt. Det består ligeledes af antibiotika, og sammen sørger dette indhold for, at dræbe bakterierne i din mund, ligesom de forhindrer, at de skal reproducere sig. Der er altså tale om et middel, der virker direkte på bakterierne, så du hurtigst muligt kan få bugt med dem og genoprette den gode mundhygiejne uden hævelse, rødme, blødende tandkød eller blister.

Et supplement til tandbørsten

Når du skal bruge Klorhexidin mundskyl, kan det være en god idé at snakke med din tandlæge om det, da det ofte bruges i forbindelse med et operativt indgreb. Når først du skal i gang med at bruge det, skal du gøre det 2-3 gange om dagen ved siden af din normale tandbørstning. Klorhexidin mundskyl er altså et supplement, som hurtigt skal hjælpe dig til en sundere mund.