Mangler du nye kjoler til hverdagen, eller er du inviteret til en festlig begivenhed, hvor en flot kjole er passende? Kig forbi amamiko.dk og se deres store udvalg af kjoler plus size, som du både føler dig tilpas og smuk i. 

Behagelige og farverige

Kender du tøjmærket Amamiko? Hvis du er bruger af plus size størrelser mellem 44 og 56, er der stor chance for, at det er et kendt mærke for dig, og måske er tøjet derfra allerede en stor del af din garderobe. Hvis du ikke kender til mærket, er det på høje tid. Det er nemlig et helt særligt brand, som designer plus size-kjoler til enhver anledning, og de sidder ikke ubehageligt og stramt, for folkene bag er specialister i at designe tøj, der fremhæver dine kurver, så de fremstår på den helt skønne måde. Lyder det som noget for dig? Når du først har fundet din favoritkjole på webshoppen og fundet den model, der matcher din krop, så er du garanteret en behagelig kjole, som du helt sikkert vil bruge igen og igen.

To overordnede kjoletyper

Hos Amamiko ved de, at der ikke er to kroppe, der er ens. Blandt andet derfor har de to overordnede plus size-kjoletyper, hvor den første har en overskæring, hvilket vil sige et snit i taljen eller under brystet, som fremhæver dine former. Den anden er uden overskæring og dermed mere lige op og ned i snittet. Find størrelsesguiden på webshoppen, så du hurtigt kan få glæde af de mange flotte og farverige kjoler til både hverdag og festlige begivenheder.