Klokken er blevet mange.

Du har formentlig oplevet at ville gå i seng på et tidspunkt, men du ender med at gøre det betydeligt senere. Uheldigvis nedprioriteres søvn ofte, så man får tid til andre ting, men det er vigtigt at sørge for at få søvn, fordi det blandt andet påvirker din hukommelse, dit immunforsvar og dit humør.

At du går sent i seng eller ikke kan sove om natten drejer sig dog ikke nødvendigvis om, at du glemmer tiden. Det kan have noget at gøre med, at du kigger ind i digitale skærme sent ud på aftenen.

Skærmtid og dårlig søvn

Det er altid hyggeligt lige at se en serie, inden du går i seng, men det kan være, at det er det, der holder dig vågen – også når skærmen et slukket!

Digitale skærme udsender blåt lys, som kan forstyrre din døgnrytme. Grunden er, at blå lys stimulerer hjernen og sender signaler til den, at den bør holde sig vågen, hvilket gør det sværere for dig at falde i søvn, selvom du er træt. Udover det forstyrrer blåt lys kvaliteten af din søvn, da det forsinker din REM-søvn, som er vigtig for hjernens helbred.

Det kan lyde uhyggeligt, men bare rolig! Du behøver ikke at stoppe med at se dine yndlingsserier.

Bluelight-briller er en skøn måde at mindske mængden af blåt lys, du udsættes for. Denne slags briller beskytter dine øjne ved, at et filter i brilleglasset blokerer dele af det blå lys, digitale skærme udsender.

Dette gør bluelight-briller til et musthave for dig, der døjer med søvnproblemer!

Bluelight briller i smukke designs

Kunne du tænke dig et par bluelight-briller i høj kvalitet, bør du overveje HART & HOLM. Dette brillebrand har et bredt udvalg af moderigtige bluelight-briller i dansk design, der er lige i øjet. Du behøver derfor ikke gå på kompromis med stilen, mens du beskytter dine øjne imod blåt lys.

Forkæl dig selv med lækre bluelight-briller fra HART & HOLM!