Hvis du skal i gang med at planlægge en børnefødselsdag, så kan det være, at du allerede stresser over det. For selvfølgelig vil du gerne gøre denne dag fantastisk for dit barn. Mangler du hjælp til planlægningen, finder du et par gode råd her.

Sådan kommer du godt i gang med planlægningen

 

  • Start i god tid – Det vigtigste er, at du starter med planlægningen i god tid. Det vil hjælpe dig med at undgå unødvendig stress og flere søvnløse nætter. Hvis du er i god tid, kan du stille og roligt planlægge alt lige fra maden til gæstelisten og så videre.
  • Beslut dig for et tema – Du kan selv beslutte et tema ud fra, hvad dit barn godt kan lide. Derudover kan du spørge dit barn i forhold til valg af et tema. Hvis du ønsker at arrangere en børnefødselsdag, der er helt i dit barns ånd, er det en fordel at spørge ham eller hende til råds.
  • Hvor skal festen holdes? – Skal fødselsdagen holdes derhjemme, eller skal der lejes et festlokale? Ønsker du at leje et festlokale, så er det vigtigt at finde et børnevenligt lokale, hvor der er rig mulighed for, at børnene farer rundt.
  • Planlæg aktiviteter – Til en børnefødselsdag er det en god idé at planlægge forskellige aktiviteter. Det kan være en skattejagt, en sjov leg eller hygge i haven på trampolinen. Har du en Berg trampolin, vil børnene uden tvivl elske at hoppe rundt på den.
  • Forbered maden – Står du selv for maden, så sørg for at forbered så meget som muligt dagen før.