Kunne du tænke dig at spare på strømmen, så du får en mindre elregning? Så kan du faktisk gøre noget ved det på en nem og enkel måde, hvis du ikke allerede har en masse LED loftlamper i hele din bolig.

LED er en teknologi, hvor LED-pæren bruger stort set al strømmen på lys. Sådan forholder det sig ikke med en traditionel glødepære, der kun bruger 10 % af strømmen på lys, mens resten går til at udvikle varme. Du kan derfor spare en del i elforbrug ved at have LED-lamper i hele din bolig.

Overvej LED-pærer til din udendørsbelysning

Du bør sørge for, at din belysning udendørs er forsynet med LED-pærer. LED-pærer er nemlig perfekte til udendørs brug, da de er mere modstandsdygtige, når det kommer til både varme, kulde, stød, rystelser m.m.

Start med entréen

I din entré er det altid vigtigt med godt lys, så du kan se, når du kommer hjem. Der hænger formentligt både en loftslampe og flere væglamper. Du kan starte med at udskifte samtlige pærer i dette rum.

Lys på badeværelset

Badeværelset er et vådrum, hvorfor du skal sørge for, at både LED-loftslampen og pæren er fremstillet med henblik på, at de må sættes op på badeværelset. Ethvert badeværelse har brug for en LED-plafond, der kan skabe grundbelysningen. Har du andre lamper ved dine spejle eller andet, bør du også sætte LED-pærer i disse.

Vigtigt med lys i køkkenet

Det er vigtigt, at du har det helt rigtige lys, når du tilbereder mad i køkkenet. Det kan du sagtens få ved hjælp af LED-belysning.

Hyggeligt lys i stuen

I stuen kan du vælge at have LED-lamper, der kan dæmpes, så du altid kan indstille dit lys.